Undervisere

Vi har branchens mest kompetente undervisere. Ved hjælp af dem har vi skabt en perfekt platform til at levere nogle af de stærkeste og mest anvendelige uddannelser indenfor den danske fitness branche.


Christoffer Andersen

Christoffer Andersen

Christoffer Andersen, MSc, PhD

Christoffer er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra KU, og PhD fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU.

Han været tilknyttet fitnessbranchen som holdunderviser, fitnessinstruktør og personlig træner siden 1999, og har fungeret som underviser og udvikler på en række uddannelser siden 2005.

Christoffer er ansvarlig for den trænings- og sundhedsfaglige linje i Fit&Sund kæden, sidder i bestyrelsen i DFHO samt har været medlem af EuropeActives Standards Council fra 2012-15, hvor han har været med til at definere EREPS standarderne til den europæiske fitnesssektor.


Martin Pedersen

Martin Pedersen

Martin Hede Pedersen, Bsc. Fysioterapi

Martin er uddannet fysioterapeut, med flere efterfølgende certificeringer og han har blandt andet international erfaring med træning på eliteniveau.  

Til dagligt arbejder Martin som en af Fit&Sunds dygtigste personlige trænere, hvorfor han vandt prisen som Årets Træner i Fit&Sund Danmark i 2017.

I foråret 2018 gennemgik Martin oplæring og videreuddannelse hos Cressey Sports Performance i USA, som den første dansker nogensinde. Han har efterfølgende taget flere kurser hos amerikanske EXOS, og kan derfor kalde sig selv Performance Specialist.


Anne Skjærbæk

Anne Skjærbæk

Anne Skjærbæk, PB, Bsc. 

Anne Skjærbæk har en bachelorgrad i psykologi, er uddannet Vane- og OverspisningsCoach og snart PB i Ernæring og Sundhed. 

Til dagligt arbejder hun som selvstændig coach i Livsstilshuset v/Morten ELsøe, hvor hun hjælper specielt unge kvinder, der har et forstyrret forhold til mad. Hun har tidligere arbejdet som psykologilærer på VUC og HF og har været med til at udvikle KostCoach-uddannelsen i samarbejde med Morten Elsøe. Derudover underviser hun i coaching og adfærdspsykolog på VaneCoach-uddannelsen


Jeppe Schultz

Jeppe Schultz

Jeppe Schultz, MSc

Jeppe er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra Aarhus Universitet og har publiceret sit specialeprojekt der omhandlende træning af patienter med hoftedysplasi.

Han har været tilknyttet fitnessbranchen gennem flere år. Til daglig arbejder han som træningsfaglig ekspert i Fit&Sund og leder af TheHealthLab.

I sin studie tid var han i en længere praktikperiode tilknyttet FC Midtjylland som ass. fysisk træner. Jeppe har derudover undervist på kurset Fysisk Træning på Aarhus Universitet for de bachelor studerende på Institut for Idræt. 


Emil Fuglsang

Emil Fuglsang

Emil Fuglsang, MSc 

Emil er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra Aarhus Universitet og har sideløbende med sit studie udgivet videnskabeligt arbejde fokuseret på squat-optimering.

Udover sin akademiske baggrund besidder han en stor praktisk erfaring med styrketræning. Siden han var 19 år har han dyrket styrkeløft på konkurrenceplan, hvor han senest er blevet nr. 2 til DM. Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig træner i Aarhus, hvor han kombinerer hans akademiske baggrund og praktisk erfaring til at skabe forløb med særlig fokus på de positive effekter af tung styrketræning.


Sebastian SP Gaarn, Bsc Fysioterapi

Sebastian Gaarn

Sebastian Gaarn

Sebastian har en professionsbachelor i fysioterapi fra University College Lillebælt, samt diverse kurser hos bl.a. Mekanisk Diagnostik og Terapi. Mulligan og Correction Academy.

Til dagligt praktiserer Sebastian som selvstændig fysioterapeut udenfor sygesikring i proaktiv Ballerup WTC HCC, hvor han diagnosticerer, prognosticerer og behandler skavanker i bevægeapparatet. 

Sebastian har mange års erfaring med tilrettelægning af træning til atleter, herunder hos NTGG - Nordsjællands Trampolinklub Græsted-Gilleleje og Odense Atletik. Han har tidligere figureret som fysioterapeut hos FC Helsingørs ungdomsafdelinger. 


Jane Agergaard

Jane Agergaard

Jane Agergaard, PB,  autoriseret klinisk diætist

Jane er uddannet og autoriseret klinisk diætist samt Vanecoach.

På baggrund af sine mange års erfaring som autoriseret klinisk diætist, er Janes dagligdag præget af kostvejledning og behandling til både børn, voksne og ældre. Jane fungerer derudover også som foredragsholder og underviser indenfor sund livsstil, kost og madlavning – med særlig fokus på den enkeltes fysiske og mentale tilgang til sin velvære.

Jane er hovedansvarlig for ”Diætist-& Sundhedshuset”, som hun er medudvikler af, og står enerådigt for den daglige drift af klinikken i Aarhus C