Uddannelsesfaciliteter

 

Vi har valgt at holde vores uddannelser i faciliteter, hvor der både er klassisk undervisning med klasselokale samt veludstyret træningsfaciliteter med en bred vifte af nyt udstyr.

 

HealthLab Jylland

På vores kurser i Jylland er vi hos Fit&Sund Århus C, som total renoverede centeret i 2018 med spritnyt udstyr. I underetagen er der Cybex træningsmasker, håndvægte til 40 kg, dobbelt squat rack med vægtløftningsplatforme samt de mest gængse kredsløbsmaskiner. Desuden findes enhver ambitiøs fitnessudøvers drøm i form af et såkaldt ExerciseLab med stort funktionelt træningscage med div. rack, slyngetræningssystem, kettlebells, bands (elastikker), battleropes, tank(prowler) og medicinbolde. 

Vores lokale til klasseundervisning er placeret på overetagen, hvor der ligeledes er loungeområde med gratis kaffe. Dette område er flittigt benyttet ved gruppearbejde.

Der er ligeledes gratis WiFi.

Der er desuden adgang til personalekøkken, hvor du som kursist kan låne bestik, have medbragt mad på køl og varme det i mikrobølgeovnen.


 

Der er gratis parkering ved døren, og kommer man med offentlige transportmidler er der ca. 5 minutters gang fra Skanderborg station

 

ADRESSE
Fit&Sund Århus C
Karupvej 2c
8000 Århus C
Telefon: 86 18 33 13

 


HealthLab Sjælland

På de sjællandske kurser er vi hos Fit&Sund Albertslund, som august 2015 fik udskiftet alt udstyr. Der er Cybex træningsmasker, håndvægte til 48 kg, samt de mest gængse kredsløbsmaskiner. Der er ligeledes her et såkaldt ExerciseLab med stort funktionelt træningscage med div. rack, slyngetræningssystem, kettlebells, bands (elastikker), battleropes og medicinbolde. Desuden er der trap bar, OL-stænger + bumper plates og cirka 20 meter kunstgræsbane til prowler.

Vores lokale til klasseundervisning er placeret midt i træningsområdet, så der er mulighed for løbende at veksle mellem teori og praksis.

Ligeledes er der gratis WiFi og gratis kaffe på kanden.

Der er desuden adgang til køleskab i personalerum, hvor du som kursist kan have medbragt mad på køl.

 

ADRESSE
Fit&Sund Albertslund/Glostrup
Roskildevej 16 A
2620 Albertslund
Telefon: 61166587

Der er gratis parkering ved døren, og kommer man med offentlige transportmidler er der ca. 15 minutters gang fra Albertslund station