Undervisere

Vi har branchens mest kompetente undervisere. Ved hjælp af dem har vi skabt en perfekt platform til at levere nogle af de stærkeste og mest anvendelige uddannelser indenfor den danske fitness branche.


Christoffer Andersen

Christoffer Andersen, MSc, PhD

Christoffer er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra KU, og PhD fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU.

Han været tilknyttet fitnessbranchen som holdunderviser, fitnessinstruktør og personlig træner siden 1999, og har fungeret som underviser og udvikler på en række uddannelser siden 2005.

Christoffer er ansvarlig for den trænings- og sundhedsfaglige linje i Fit&Sund kæden, sidder i bestyrelsen i DFHO samt har været medlem af EuropeActives Standards Council fra 2012-15, hvor han har været med til at definere EREPS standarderne til den europæiske fitnesssektor.


Kristoffer Stenvang

Kristoffer Stenvang, Bsc. Fysioterapi

Personlig Træner, Fysioterapeut.

Kristoffer har flere års erfaring fra fitnessbranchen. Kristoffer er både BOOTCAMP-instruktør og Personlig Træner, hvor han bl.a. arbejder fuld tid med sidstnævnte.

Kristoffer vandt, ”året Fitness-instruktør” i Fit&Sund Danmark i 2014 & 2015. Derudover er han grundlægger af M CAMP sammen med diætist Jane Agergaard


Morten Elsøe

Morten Elsøe, MSc

Morten har en bachelorgrad i molekylær medicin, en kandidatgrad i molekylær ernæring og fødevareteknologi, og er uddannet sundheds- og livsstilscoach.

Til daglig coacher han enkeltpersoner med henblik på at skabe vedvarende vaneændringer, og bruger en del af sin tid på sundhedsformidling – blandt andet gennem sin ugentlige klumme, Sandheden om Sundheden, i Ekstra Bladets lørdagstillæg samt på sin blog. Derudover underviser han på VIA University College i Aarhus i faget ”Næringsstoffer i et teoretisk og praktisk perspektiv”, og videreuddanner personlige trænere i vane-coaching.


Thor W. Larsen

Thor W. Larsen. Bsc.

Thor er sundhedsiværksætter og personlig træner. Til dagligt er han med til at drive FitBird, der er en online markedsplads og app til personlig trænere. Han prioriterer dog stadigvæk at lave personlig træning, og er bl.a. fysisk træner for landsholdet i speed skating og beach volleyball. Thor har tidligere været cheftræner i CrossFit Copenhagen og uddannet over 100 trænere og videreuddanner personlig trænere i avanceret programlægning. Endvidere er han kommentator for Eurosport når de sender vægtløftning.


Anne Gaardmand

Anne Gaardmand, PB

Anne Gaardmand er uddannet PB i Human Ernæring suppleret med enkeltfag i Træningsfysiologi fra Idræt ved Århus Universitet.

Til daglig underviser hun på Ernæring og Sundhedsuddannelsen ved VIA University College i faget: Fysisk aktivitet og ernæring foruden at coache klienter til at nå deres kost- og sundhedsmål. Anne har siden 2001 arbejdet som holdinstruktør, personlig træner, kostvejleder og foredragsholder.


Jeppe Schultz

Jeppe Schultz, MSc

Jeppe er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra Aarhus Universitet.

Han har været tilknyttet fitnessbranchen gennem flere år. Til daglig arbejder han som personlig træner og som træningsfaglig ekspert i Fit&Sund. I sin studie tid var han i en længere praktikperiode tilknyttet FC Midtjylland som ass. fysisk træner. Jeppe har derudover undervist på kurset Fysisk Træning på Aarhus Universitet for de bachelor studerende på Institut for Idræt. 


Mikkel Tai Bisgaard

Mikkel Tai Bisgaard, Bsc. Fysioterapi

Personlig Træner, Fysioterapeut. Mikkel har mange års erfaring fra fitnessbranchen. Både som fitnessinstruktør og Personlig Træner, hvor han bl.a. har arbejdet fuld tid med sidstnævnte i Australien.

Mikkel vandt, sammen med makkeren Klaus, De Studerendes Pris 2013 for deres bachelorprojekt på Fysioterapeutstudiet. Til daglig arbejder han på klinik i Aarhus.