Undervisere

Vi har branchens mest kompetente undervisere. Ved hjælp af dem har vi skabt en perfekt platform til at levere nogle af de stærkeste og mest anvendelige uddannelser indenfor den danske fitness branche.


 Christoffer Andersen 

Christoffer Andersen 

Christoffer Andersen, MSc, PhD

Christoffer er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra KU, og PhD fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU.

Han været tilknyttet fitnessbranchen som holdunderviser, fitnessinstruktør og personlig træner siden 1999, og har fungeret som underviser og udvikler på en række uddannelser siden 2005.

Christoffer er ansvarlig for den trænings- og sundhedsfaglige linje i Fit&Sund kæden, sidder i bestyrelsen i DFHO samt har været medlem af EuropeActives Standards Council fra 2012-15, hvor han har været med til at definere EREPS standarderne til den europæiske fitnesssektor.


 Kristoffer Stenvang 

Kristoffer Stenvang 

Kristoffer Stenvang, Bsc. Fysioterapi

Personlig Træner, Fysioterapeut.

Kristoffer har flere års erfaring fra fitnessbranchen. Kristoffer er både BOOTCAMP-instruktør og Personlig Træner, hvor han bl.a. arbejder fuld tid med sidstnævnte.

Kristoffer vandt, ”året Fitness-instruktør” i Fit&Sund Danmark i 2014 & 2015. Derudover er han grundlægger af M CAMP sammen med diætist Jane Agergaard


 Morten Elsøe 

Morten Elsøe 

Morten Elsøe, MSc

Morten har en bachelorgrad i molekylær medicin, en kandidatgrad i molekylær ernæring og fødevareteknologi, og er uddannet sundheds- og livsstilscoach.

Til daglig coacher han enkeltpersoner med henblik på at skabe vedvarende vaneændringer, og bruger en del af sin tid på sundhedsformidling – blandt andet gennem sin ugentlige klumme, Sandheden om Sundheden, i Ekstra Bladets lørdagstillæg samt på sin blog. Derudover underviser han på VIA University College i Aarhus i faget ”Næringsstoffer i et teoretisk og praktisk perspektiv”, og videreuddanner personlige trænere i vane-coaching.


 Thor Larsen 

Thor Larsen 

Thor W. Larsen. Bsc.

Thor er sundhedsiværksætter og personlig træner. Til dagligt er han med til at drive FitBird, der er en online markedsplads og app til personlig trænere. Han prioriterer dog stadigvæk at lave personlig træning, og er bl.a. fysisk træner for landsholdet i speed skating og beach volleyball. Thor har tidligere været cheftræner i CrossFit Copenhagen og uddannet over 100 trænere og videreuddanner personlig trænere i avanceret programlægning. Endvidere er han kommentator for Eurosport når de sender vægtløftning.


 Anne Skjærbæk

Anne Skjærbæk

Anne Skjærbæk, PB, Bsc. 

Anne Skjærbæk har en bachelorgrad i psykologi, er uddannet Vane- og OverspisningsCoach og snart PB i Ernæring og Sundhed. 

Til dagligt arbejder hun som selvstændig coach i Livsstilshuset v/Morten ELsøe, hvor hun hjælper specielt unge kvinder, der har et forstyrret forhold til mad. Hun har tidligere arbejdet som psykologilærer på VUC og HF og har været med til at udvikle KostCoach-uddannelsen i samarbejde med Morten Elsøe. Derudover underviser hun i coaching og adfærdspsykolog på VaneCoach-uddannelsen


 Jeppe Schultz 

Jeppe Schultz 

Jeppe Schultz, MSc

Jeppe er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra Aarhus Universitet.

Han har været tilknyttet fitnessbranchen gennem flere år. Til daglig arbejder han som personlig træner og som træningsfaglig ekspert i Fit&Sund. I sin studie tid var han i en længere praktikperiode tilknyttet FC Midtjylland som ass. fysisk træner. Jeppe har derudover undervist på kurset Fysisk Træning på Aarhus Universitet for de bachelor studerende på Institut for Idræt. 


 Emil Fuglsang 

Emil Fuglsang 

Emil Fuglsang, MSc 

Emil er uddannet træningsfysiolog (MSc) fra Aarhus Universitet og har sideløbende med sit studie udgivet videnskabeligt arbejde fokuseret på squat-optimering.

Udover sin akademiske baggrund besidder han en stor praktisk erfaring med styrketræning. Siden han var 19 år har han dyrket styrkeløft på konkurrenceplan, hvor han senest er blevet nr. 2 til DM. Til dagligt arbejder han som selvstændig personlig træner i Aarhus, hvor han kombinerer hans akademiske baggrund og praktisk erfaring til at skabe forløb med særlig fokus på de positive effekter af tung styrketræning.


Sebastian SP Gaarn, Bsc Fysioterapi

 Sebastian Gaarn 

Sebastian Gaarn 

Sebastian har en professionsbachelor i fysioterapi fra University College Lillebælt, samt diverse kurser hos bl.a. Mekanisk Diagnostik og Terapi. Mulligan og Correction Academy.

Til dagligt praktiserer Sebastian som selvstændig fysioterapeut udenfor sygesikring i proaktiv Ballerup WTC HCC, hvor han diagnosticerer, prognosticerer og behandler skavanker i bevægeapparatet. 

Sebastian har mange års erfaring med tilrettelægning af træning til atleter, herunder hos NTGG - Nordsjællands Trampolinklub Græsted-Gilleleje og Odense Atletik. Han har tidligere figureret som fysioterapeut hos FC Helsingørs ungdomsafdelinger. 


 Marianne Munch

Marianne Munch

Marianne Munch, Bsc. Ernæring og sundhed 

Marianne er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. 

Hun har tidligere arbejdet som freelance sundhedskonsulent (udførsel af sundhedstjek på arbejdspladser samt livsstilsvejledning og oplæg om sund livsstil)  og efterfølgende som projektkoordinator hos Alectia, hvor hun stod for udvikling og koordinering af sundhedstjek, helbredskontroller og høretests.

I dag arbejder Marianne som daglig leder af Fit&Sund Ballerup, hvor hun desuden varetager kost- og livsstils vejledning.


 Jane Agergaard

Jane Agergaard

Jane Agergaard, PB,  autoriseret klinisk diætist

Jane er uddannet og autoriseret klinisk diætist samt Vanecoach.

På baggrund af sine mange års erfaring som autoriseret klinisk diætist, er Janes dagligdag præget af kostvejledning og behandling til både børn, voksne og ældre. Jane fungerer derudover også som foredragsholder og underviser indenfor sund livsstil, kost og madlavning – med særlig fokus på den enkeltes fysiske og mentale tilgang til sin velvære.

Jane er hovedansvarlig for ”Diætist-& Sundhedshuset”, som hun er medudvikler af, og står enerådigt for den daglige drift af klinikken i Aarhus C